Se senaste köpenInsamlad summa: 894 634,29 kr

Frågor och svar

Här har vi samlat ihop de vanligaste frågorna som vi får. Skulle det vara så att den fråga du letar efter inte finns med här ber vi dig kontakta oss via mail eller telefon.

Kommer varorna eller tjänsterna att bli dyrare än nätbutikens ordinarie priser då ett bidrag skickas med till varje beställning?
Nej, priserna är oförändrade eftersom det är nätbutikerna själva som väljer att skänka en del av summan till välgörenhet.

Hur mycket pengar går till välgörenhetsorganisationerna vid varje order från butikerna?
Butikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats av det totala ordervärdet. Hur mycket företaget betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. Enligt svensk skattelag går 28 % bort i skatter. Resterande belopp går oavkortat till välgörenhetsorganisationen.

Okej, detta är ju jättesmidigt och enkelt. Men måste jag alltid gå genom godhandling.se när jag vill handla och få välgörenhet på köpet?
Ja. Annars registreras inte vilken butik och välgörenhetsorganisation du har valt. Då blir det omöjligt för oss att registrera vilken summa butiken valt som ska gå till välgörenhet.

Hur vet jag att pengarna verkligen kommer fram till den organisation jag väljer?
Vi har skrivit avtal med varje enskild organisation där de har möjlighet att se alla köp, och även rättighet att få insyn i vår bokföring. Sen kommer kunden att kunna följa sitt köp och se att pengarna kommer fram på startsidan längst upp till höger bredvid ”Insamlad summa”.

Vilka står bakom www.godhandling.se?
Klicka här.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän