Se senaste köpenInsamlad summa: 893 602,71 kr

Scandic

Redan 1993 började Scandic utveckla det som idag är branschens ledande hållbarhetsprogram. Där sunda miljömässiga, ekonomiska och sociala aspekter genomsyrar besluten i den dagliga verksamheten. Det har gett resultat och vi har blivit tongivande i vår bransch. Idag står hållbarhetsfrågorna högt upp på många företags agenda. Scandic är ett bevis på att man kan vara progressiv inom dessa områden med ännu bättre lönsamhet som resultat.

Vår tro på framtiden bygger på lika delar hållbar handlingskraft som omtanke om andra. Det är en värdegrund som alla inom Scandic jobbar utifrån. Vi vet att det är möjligt att minska de fossila koldioxidutsläppen. Vi tycker att hälsa är självklart. Och vi anser att tillgänglighet är en förutsättning. Kom in till oss en vanlig dag och du kommer att möta medarbetare som trivs med att jobba med det de tror på. Du kommer att se hur vi tillsammans omvandlar miljö- och samhällsfrågorna till naturliga vardagshandlingar. Du får insyn i en värld där samhället runt omkring oss är en tillgång.

Vi vill hitta balansen mellan de fysiska, emotionella och andliga behov som alla människor har. Det är ett holistiskt synsätt och ett skönt sätt att förhålla sig till livet tycker vi.

- Skönt att kunna handla smart och få välgörenhet på köpet.

Organisationen får 4% av ordervärdet.

Inget pengar ges ut vid: Avtalspriser, Bonus Cheque bokningar, Frinattsbokningar och Presentkortsbokningar.

Organisationen får 4% av ordervärdet.

Enligt svensk skattelag så måste vi betala 22% i skatt på insamlat belopp innan vi kan betala ut pengarna till medverkande organisationer. Vi på Godhandling tackar för ditt engagemang, det behövs!

Star of Hope

Star of Hope är en bistånds- och utvecklingsorganisation som arbetar utifrån FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, barnkonventionen samt en kristen värdegrund där alla människor har samma rättigheter och värde, oavsett social, etnisk eller religiös tillhörighet. Barnen och deras omgivning står i centrum för vårt arbete. Vi tror att vi - genom att ge barnen utbildning, omsorg, tro på sig själva, hopp och framtidstro - kan vara med och utveckla de länder vi arbetar i.

Star of Hope
• Hjälper dagligen nästan 30 000 barn att få grundläggande skolgång, näringsrik mat, omsorg och hälsovård.
• Ger stöd till närmare 90 projekt i 12 länder.
• Ger stöd till byutveckling som förbättrat levnadsförhållanden för tusentals barn och vuxna i utvecklingsvärlden.
• Har funnits på plats med hjälp vid över 50 större och mindre katastrofer.
• Har förändrat livsvillkoren för tiotusentals barn på institutioner i Östeuropa.
• Arbetar för att skapa medvetenhet hos barn och vuxna i Norden om förhållanden i utvecklingsländer och Östeuropa.

Läs mer om Star of Hope.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän