Se senaste köpenInsamlad summa: 894 665,95 kr

Frälsningsarmén

Frälsningsarmén är en internationell rörelse, ett evangeliskt trossamfund inom den universella kristna kyrkan. Vårt budskap har sin grund i Bibeln. Vår tjänst har sin källa i kärleken till Gud. Vårt uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus och utan åtskillnad möta mänskliga behov i hans namn.

Frälsningsarmén är ett internationellt kristet trossamfund, som kännetecknas av ett starkt socialt engagemang och arbete för dem som har det svårt i samhället, oavsett om det är hemlösa barn i Brasilien, handikappade i Indien eller missbrukare i Sverige.

Frälsningsarméns grund är emellertid dess församlingar, kårer, med gudstjänster och sammankomster för både vuxna och barn runt om i världen. Frälsningsarmén arbetar för närvarande i över 100 länder, vilket innebär att vi har ett mycket stort kontaktnät. Därför torde Frälsningsarmén vara bäst i världen när det gäller att hitta försvunna personer via vår eftersökningsbyrå. Många har hittat sina nära och kära med Frälsningsarméns hjälp.

Varje år genomför Frälsningsarmén ett antal insamlingar till förmån för vårt arbete. När du ger pengar till Frälsningsarmén, kan du också vara säker på att så gott som allt kommer fram till sitt ändamål. Tack vare vår internationalism finns kontakter uppbyggda, och därför behöver inga stora administrativa kostnader tära på gåvorna. Frälsningsarmén har under många år legat i topp när det gäller hur mycket av varje skänkt hundralapp som kommer behövande och nödlidande till del.
Frälsningsarmén äger även second hand-kedjan Myrorna som säljer kläder och prylar till förmån för Frälsningsarméns arbete.

Frälsningsarmén är också känd för sin musik. Detta aktualiserades på ett särskilt sätt 1999, då cd:n "En salig samling" kom ut till förmån för Frälsningsarméns sociala arbete. Den sålde i över 185 000 exemplar. Annars är kanske brassmusik och gitarrer det man främst förknippar med Frälsningsarmén.

Frälsningsarmén har ett stort ungdoms- och scoutarbete, med bland annat babysång, söndagsskola, barnkörer, gospelkörer och musikskolor.

Läs mer om Frälsningsarmén.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän