Se senaste köpenInsamlad summa: 888 189,67 kr

KFUK-KFUM Sverige

KFUK-KFUM är världens största och äldsta ungdomsrörelse som skapar mening för stunden och framtiden.

Verksamhetsidé
Vi erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.

Body.Mind.Spirit.
KFUK-KFUM har en enkel grundfilosofi: Vi tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, intellektuell stimulans och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Vår logotyp, den röda triangeln, symboliserar dessa tre byggstenar – Body, Mind & Spirit.

I Sverige och världen
Svenska KFUK-KFUM är medlem i världsförbunden World YWCA och World Alliance of YMCA. YWCA står för Young Women's Christian Association och YMCA står för Young Men's Christian Association. Rörelserna finns i 130 länder och involverar 70 miljoner människor. KFUK-KFUM i Sverige har över 70 000 medlemmar.

Glokalt engagemang
KFUK-KFUM i Sverige samarbetar med många andra KFUK- och KFUM-organisationer ute i världen. Våra partners finns i Afrika, Mellanöstern, Östeuropa och Centralamerika. Till partnerskapen är alltid en eller flera föreningar i Sverige knutna. Därför står vi för ett lokal-globalt engagemang.
K:et i KFUK-KFUM

Bokstäverna i KFUK-KFUM står för Kristliga Föreningen av Unga Kvinnor och Män. För oss står K:et för medmänsklighet och respekt, kärlek och förlåtelse. Oavsett vem du är eller vilken bakgrund du har är du välkommen hos oss. Alla ska bli sedda och rättvist behandlade. Kristligheten ser vi som en grund för dialog över religionsgränserna.

Läs mer om KFUK-KFUM Sverige.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän