Se senaste köpenInsamlad summa: 893 362,27 kr

Reumatikerförbundet

Drygt 1 miljon människor i Sverige har någon form av reumatiska sjukdom. Reumatism kan drabba vem som helst, även barn. Reumatikerförbundet har arbetat för att de med reumatiska sjukdomar får ett bra och aktivt liv och stött forskning för att finna lösningen på reumatismens gåta sedan 1945. Reumatikerfonden är en av de enskilt största finansiärerna av icke statliga bidrag till reumatologisk forskning. Reumatikerförbundet är medlemmar i FRII och tillämpar därför FRII-kod, en kvalitetskod för organisationer som bedriver insamling. Syftet med koden är att öka kvaliteten och öppenheten i FRIIs medlemmars verksamhet. Det ger också dig som givare ytterligare trygghet vetskap om att din gåva används på rätt sätt. Reumatikerförbundet har självklart också ett 90-konto.

Reumatikerförbundet är Sveriges största handikapporganisation med ca 50 000 medlemmar. Vi driver reumatikernas frågor i samhället genom att informera om de reumatiska sjukdomarna och dess konsekvenser samt påverka beslutsfattare på alla nivåer. Det kan gälla allt från tillgång till rehabilitering, kortare vårdköer till att skapa en arbetsmarknad som passar för reumatiker.

Vår vision: Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta.

Vill du hjälpa till att stödja vårt arbete och bidra till den reumatologiska forskningen så ska du veta att ditt bidrag gör skillnad.

Du kan också välja att sätta in din gåva på:
BG 900-3195 eller PG 90 03 19-5.

Läs mer om Reumatikerförbundets hemsida

Läs mer om Reumatikerförbundet.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän