Se senaste köpenInsamlad summa: 894 665,95 kr

Svalorna Indien Bangladesh

Svalorna Indien Bangladesh är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden organisation för internationellt solidaritets- och utvecklingsarbete. Svalorna Indien Bangladesh har arbetat med fattigdomsbekämpning, miljöfrågor, social mobilisering och demokratifrågor i över 50 år.

Svalornas vision är en rättvis värld, fri från fattigdom, där människor med makt att påverka sina egna liv lever i solidaritet med varandra och i ett långsiktigt, hållbart samspel med naturen. Vi stödjer och samarbetar med lokala organisationer i Indien och Bangladesh eftersom vi tror att det leder till långsiktig och hållbar förändring. Vi stödjer dem i sitt arbete med att stärka fattiga och marginaliserade människors rättigheter. Svalorna har arbetat i Indien sedan 1962 och Bangladesh sedan 1973.Genom vårt arbete med marginaliserade grupper, särskilt kvinnor, daliter (tidigare kallade kastlösa), landlösa och ursprungsbefolkningar, ges en möjlighet till självbestämmande på gräsrotsnivå. Vi anser att social mobilisering som möjliggör delaktighet och kunskapsutbyte kan bidra till en mer hållbar framtid.

Svalorna vill också fungera som en brobryggare mellan Nord och Syd och som en del av det arbetar vi även på hemmaplan med till exempel miljöfrågor och återbruk. Svalornas huvudkontor ligger i Lund medan våra lokalkontor ligger i Bangalore, Indien och Dhaka, Bangladesh.

Läs mer om Svalorna Indien Bangladesh.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän