Se senaste köpenInsamlad summa: 894 247,89 kr

Svenska FN-förbundet

Svenska FN-förbundet är en frivilligorganisation som utbildar och informerar om FN i Sverige. Vi granskar Sveriges åtaganden gentemot FN och bedriver påverkansarbete gentemot FN och den svenska regeringen. FN-förbundet samlar in pengar för minröjning och skolmat till barn i fattiga länder. Vi samarbetar också internationellt med FN-förbund i andra länder.

FN-förbundet arbetar för ett starkare och bättre FN. Vårt arbete baseras på de tre huvudpelarna fred och säkerhet, hållbar utveckling samt mänskliga rättigheter och demokrati.
Genom kurser, seminarier, faktamaterial och studieresor följer vi FN:s arbete och sprider kunskapen vidare till medlemmar, skolor och svenska folkrörelser.

Svenska FN-förbundet är en medlemsorganisation, där medlemmarna är organiserade i cirka 100 lokalföreningar och ett 20-tal distrikt. FN-förbundet har också cirka 120 riksorganisationer som medlemmar. Det finns omkring 100 nationella FN-förbund i världen, som tillsammans ingår i FN-förbundens världsfederation, WFUNA (World Federation of United Nations Associations).

Läs mer om Svenska FN-förbundet.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän