Se senaste köpenInsamlad summa: 894 665,95 kr

Om oss

Vi som står bakom Godhandling.se är en eventbyrå som heter Zappa Event. Vårt fokus ligger på att arbeta med företag i samarbeten med välgörenhet och föreningsliv. Det känns viktigt för oss att ta ett socialt ansvar genom att komma på och genomföra nya projekt som gynnar samtliga delaktiga parter. Detta gäller både på Internet och i andra kanaler.

Idén med Godhandling.se bygger på att välgörenhetsorganisationerna har möjlighet att få pengar på ett nytt och modernt sätt. Konceptet kom vi på redan 2004 då vi startade Sponsorhuset.se. Där väljer du att stödja din idrottsförening när du handlar, vilket hittills har genererat över 2 miljoner kronor till svenskt föreningsliv.

Tanken med både Godhandling.se och Sponsorhuset.se är att kunna shoppa på ett smartare sätt. Låt oss tänka efter lite. Det finns 9 miljoner människor i  Sverige, tusentals nätbutiker och hundratals välgörenhetsorganisationer. Vi som handlar kan shoppa med en bättre magkänsla och skänka pengar på köp vi ändå tänkt göra. Företagen får en möjlighet att stödja organisationerna, och ger oss ekonomiskt stöd för att vi ska ha möjlighet att driva Godhandling.se.

Kontakta oss gärna om du vill dela med dig av idéer eller tankar om fler projekt som kan göra nytta.

Hälsningar från vännerna på Zappa Event AB.

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän