Se senaste köpenInsamlad summa: 894 634,29 kr

Så funkar det

Vi på Godhandling har utvecklat en metod som gör hela köpprocessen enklare och smidigare. Vi kallar den trestegsmetoden. Efter tre steg ska du vara redo att besöka din butik med din valda organisation i ryggen. Vi har även skrivit avtal med varje enskild organisation där de har möjlighet att se alla köp, och även rättighet att få insyn i vår bokföring.

Så här fungerar vår trestegsmetod:

Steg ett: Det första du gör är att söka efter din butik. Här finns idag över ett hundratal välkända butiker. Om du är osäker på vilken butik du vill handla från finns även möjligheten att ange en kategori som är kopplade till butikerna. Exempel: Skriver du ”Kläder” eller ”Resor” kommer samtliga butiker upp som har dessa i sitt utbud.

Steg två: När din butik är vald söker du efter den organisation du vill stödja. Godhandling stödjer välgörenhetsorganisationer i Sverige som innehar ett 90-konto. Det är ett särskilt insamlingskonto som godkänns av Svensk Insamlingskontroll, SFI för att du ska känna dig trygg att det du skänker används rätt. Organisationen som innehar ett 90-konto har ett ständigt krav på att vara seriös, och minst 75 % av alla insamlade medel ska gå till välgörenhet.

Steg tre: Nu vet vi vilken butik du vill besöka samt vilken välgörenhetsorganisation du vill stödja. En knapp med ”Gå till butiken” tänds upp och du slussas vidare till din butik. Eftersom du valt att gå via Godhandling.se så får vald organisation inom 48 timmar del av summan du handlat för. Exakt hur mycket som du stödjer med visas tydligt vid varje butik innan du klickar dig vidare för att handla. Du får sen hem dina varor som vanligt, fast med en bättre känsla i magen. Utan att betala något extra!

TrestegsmetodenHjälp

Sök efter butik/kategori:

Sök välgörenhetsorganisation:

Organisationen kommer nu att få en del av summan du handlar för. (Detta sker normalt inom 48 timmar.)

Aktuellt på Godhandling:

Denna vecka rekommenderar vi att stödja Läkare utan gränser
Denna site använder cookies | Vanliga frågor | Press | Tipsa en vän